Aanvragen voor profieldownload

Jack'd-leden kunnen te allen tijde een verzoek indienen om een kopie te downloaden van de gegevens die zij hebben verstrekt en/of gegenereerd tijdens het gebruik van onze service. Zodra een verzoek is ontvangen, zal Jack'd een bericht in de app en via e-mail naar het lid versturen om het verzoek te bevestigen, en zal het ten minste 48 uur duren voordat de verwerking van dit verzoek wordt gestart.

Zodra we je verzoek hebben verwerkt, nemen we via ons ondersteuningssysteem contact met je op met een link waarmee je een gecomprimeerd .zip-bestand met je gegevens kunt downloaden.

Dit bestand bevat:

• XML-gegevensbestanden en JPG-afbeeldingen, en kan worden bekeken met een tekstverwerker zoals Sublime Text
  • HLS-videobestanden (m3u8) die kunnen worden bekeken met een mediaspeler, zoals VLC Media Player

Vraag een kopie van je profielinformatie aan

Je moet ingelogd zijn en een e-mailadres op je profiel hebben om je informatie te kunnen downloaden.

1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je profiel.
  2. Ga naar Account > Instellingen > Contact opnemen met Jack'd-ondersteuning > Nieuw ondersteuningsverzoek.
  3. Selecteer GDPR-verzoeken > Een kopie van mijn profiel aanvragen.
  4. Voeg in het lege scherm dat verschijnt eventuele aanvullende opmerkingen of details toe en tik vervolgens op Klaar.
  5. Tik op Ondersteuningsverzoek indienen

Let op: Als je geen toegang tot je profiel hebt, kun je een ondersteuningsverzoek indienen om hulp te krijgen bij het inloggen op je profiel: Profiel-e-mail of -wachtwoord vergeten