Als je denkt dat je Jack'd niet meer gaat gebruiken, kun je een verzoek indienen om je profiel permanent te laten verwijderen.
Houd er rekening mee dat je je profiel niet kunt heractiveren of eerdere chats, albums, groeten, kijkers of andere informatie die binnen Jack'd is gedeeld, kunt bekijken.
Als je eenmaal een verzoek hebt ingediend om je profiel te laten verwijderen, dan wordt je profiel gemarkeerd en kan het niet meer gebruikt worden of bekeken worden door andere Jack'd-leden. Het definitieve verwijderingsproces begint 30 dagen nadat je je verzoek hebt ingediend en is niet absoluut. Wij kunnen ook bepaalde informatie bewaren als back-up of zoals vereist door de wet.