Offline/online gaan (inloggen/uitloggen)

Offline/online gaan (inloggen/uitloggen)

Offline gaan is vergelijkbaar met uitloggen van je profiel: je verschijnt niet meer in het In de buurt overzicht of in zoekresultaten en de statusbol op je profiel wordt verwijderd. Je kunt geen berichten of woofs verzenden terwijl je profiel offline is, maar je kunt ze nog steeds van andere leden ontvangen.

Om je profiel van de app op je apparaat te verwijderen, moet je de app van je apparaat verwijderen.

Voor meer informatie over schakelen tussen offline en online modus, volg de onderstaande stappen:

 

Offline gaan / Uitloggen

  1. Open Jack'd en tik op het Account-icoontje.
  2. Tik op de Online schakelaar om deze uit te zetten, tik daarna op Offline gaan in het pop-upbericht.

Zodra je profiel offline is, wordt de Online schakelaar uitgeschakeld en verandert je profielfoto in grijstinten. Je profiel verschijnt niet meer in In de buurt of zoekresultaten en de online status wordt van je profiel verwijderd.

 

Online gaan / Inloggen

  1. Open Jack'd en tik op het Account-icoontje.
  2. Tik op de Online schakelaar aan.

Zodra je profiel online is, wordt de Online schakelaar ingeschakeld (groen), en verandert je profielfoto in kleur. Je profiel verschijnt opnieuw in In de buurt en zoekresultaten, en de online status wordt aan je profiel toegevoegd.