Profielen verbergen

Profielen verbergen

Het verbergen van een profiel verwijdert het lid uit je In de buurt-overzichten. Het wordt vooral gebruikt om de leden die in je In de buurt-overzicht worden weergegeven fijn af te stemmen zonder hen te blokkeren.

 

Het is belangrijk om te onthouden dat het verbergen van een profiel niet:

  • het niet verwijdert uit je Favorieten, als je het hebt toegevoegd;
  • het niet verwijdert uit je Berichten, als je onlangs tekst- of fotoberichten hebt uitgewisseld;
  • verwijdert je profiel niet uit de In de buurt of Zoek overzichten van het lid dat je hebt verborgen;
  • voorkomt niet dat het verborgen lid je profiel bekijkt;
  • voorkomt niet dat het verborgen lid hun interesse om je te ontmoeten aangeeft;
  • voorkomt niet dat het verborgen lid hun privéalbum met je deelt; of
  • voorkomt niet dat het verborgen lid je berichten stuurt of je "wooft".

    NOTITIE: Verborgen en geblokkeerd delen dezelfde limiet en zijn visueel niet te onderscheiden in Beheren verborgen/geblokkeerd.

 

ANDROID

  1. Terwijl je het profiel van het lid bekijkt, tik op het menu pictogram (3 verticale stippen, rechtsboven).
  2. Tik op Verbergen in het menu dat verschijnt.
  3. Tik opnieuw op Verbergen om te bevestigen.

IOS

  1. Terwijl je het profiel van het lid bekijkt, tik op Ø (rechtsboven).
  2. Tik op Verbergen in het menu dat verschijnt.
  3. Tik opnieuw op Verbergen om te bevestigen.

Je kunt de profielen die je hebt verborgen of geblokkeerd bekijken en beheren in het Beheren verborgen/geblokkeerd menu hieronder:

ANDROID

  1. Start Jack'd.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Beheren verborgen/geblokkeerd.
    • Om een profiel weer zichtbaar te maken of te deblokkeren, tik je gewoon op de vermelding in de lijst.
    • Om het verbergen of blokkeren van alle profielen ongedaan te maken, tik op Menu (3 verticale stippen, rechtsboven), tik vervolgens op Alles deblokkeren in het menu dat verschijnt. Houd er rekening mee dat deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt!

IOS

  1. Start Jack'd.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Beheren verborgen/geblokkeerd.
    • Om een profiel weer zichtbaar te maken of te deblokkeren, tik je gewoon op de vermelding in de lijst.
    • Om het verbergen of blokkeren van alle profielen ongedaan te maken, tik op (X) (rechtsboven), tik vervolgens op Alles deblokkeren in het menu dat verschijnt. Houd er rekening mee dat deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt!
  1.  

 

JACK'D PRO-verbeteringen voor blokkeren/verbergen

Meer blokkeren. Jack'd Free-leden kunnen tot 150 profielen verbergen of blokkeren. Jack'd Pro-leden kunnen tot 5.000 profielen verbergen of blokkeren